Představuje se: Nejlepší servis

|

Co pro Vás jakožto generálního ředitele společnosti znamená takovéto ocenění od spolupracovníků OVB?

Samozřejmě si takového ocenění nesmírně vážíme, ale je pro nás rovněž také mimořádně zavazující. Víme, že musíme usilovně pracovat dále, abychom si takové ocenění zasloužili i v příštích letech.

V čem tkví unikátnost Vašeho produktu/servisu, který si takovéto ocenění zasloužil?

Je to především v našich lidech, kterým na skvělé práci pro naše partnery a klienty opravdu záleží. Snažíme se být pečlivými posluchači zpětné vazby, usilovnými implementátory změn a náš servis doručovat nejen rozumem, ale také srdcem.
 

Pro každou úspěšnou společnost je důležité neusínat na vavřínech. Jaké kroky plánujete do budoucna, abyste například hned v příštím roce své ocenění obhájili?

Žádné spaní na vavřínech si určitě nemůžeme a ani nechceme dovolit. Navíc nás naše práce moc baví a tak víme, že vždy můžeme být ještě rychlejší a srozumitelnější. A právě rychlost, pružnost a srozumitelnost v kombinaci s profesionální servisní linkou, dvěma Key Account manažery a skvělými produkty bude naším receptem i nadále. “Vaše spokojenost, náš cíl.” ;-)

Čím je pro vás spolupráce mezi Vaší společností a OVB specifická?

Určitě svou dlouhodobostí, vzájemným respektem a skvělými osobními vztahy. A myslím, že se nezapřou ani naše společné německé kořeny. Společnou devizou je i smysl pro poctivou a usilovnou práci pro klienty, pořádek a disciplína, se kterou ji doručujeme. A samozřejmě touha po skvělých výsledcích a překonávání met. Myslím, že to naše společnosti hodně spojuje a také definuje naši spolupráci.

Jak vnímáte pozici OVB na pojistném trhu?

OVB si své místo na trhu vydobyla stejně jako Allianz od nuly a dosáhla na něm renomé. Je dnes respektovanou společností evropského významu se silnými hodnotami a zaměřením na klienta, kterému své profesionální služby nabízí již více, než čtvrt století.

A jak za roky v oboru vnímáte obecně změny na pojistném trhu?

Myslím, že za sebou máme dynamické roky plné legislativních, ale i produktových změn a ne jinak tomu bude v letech následujících. Určitě nás v České republice čekají diskuse o zdravotním pojištění, o ideálním pojištění pro seniory, rozvoj kybernetických rizik a jistě i odpovědnostního pojištění vzhledem k novým technologiím. To vše bude provázet sílící orientace na transparentnost a srozumitelnost produktů a profesionalitu a odbornost distribuce.
 

V čem je dle Vás výhoda OVB oproti jiným společnostem?

Ve velikosti, zkušenosti, prokazatelné historii a hlavně spoustě skvělých lidí, kteří to s poradenstvím myslí opravdu vážně.