Představuje se: Nejlepší produkt

|

Co pro Vás jakožto generálního ředitele společnosti znamená takovéto ocenění od spolupracovníků OVB?

Než odpovím na vaši otázku, rád bych poděkoval za ocenění, které nám bylo uděleno. Je to pro nás ta nejlepší zpětná vazba a velice si ho vážíme. Předpokladem takového úspěchu je nejen úzká spolupráce obou společností, ale významnou roli hraje také kvalitní servis a osobní vztahy. Zároveň je ocenění pro nás velkou motivací do budoucna a povzbuzením do další práce.

V čem tkví unikátnost Vašeho produktu/servisu, který si takovéto ocenění zasloužil?

Naše investiční životní pojištění Evoluce každý rok inovujeme. U našich produktů se všeobecně snažíme o jednoduché a srozumitelné nastavení pojistné ochrany klientů v nejrůznějších životních situacích. Máme např. speciální program určený pro lidi trpící cukrovkou, který zahrnuje jak cukrovku prvního typu, která je obvykle dědičné povahy, tak i cukrovku druhého typu.

Pro každou úspěšnou společnost je důležité neusínat na vavřínech. Jaké kroky plánujete do budoucna, abyste například hned v příštím roce své ocenění obhájili?

Každý rok přicházíme s něčím novým a aktivně reagujeme na přání klientů různými vylepšeními. Naše vzájemná spolupráce a komunikace s OVB funguje na mimořádné úrovni a zahrnuje také vývoj a přípravu nových produktů. Naše novinky si dávají za cíl zjednodušit a zpřehlednit pojištění pro klienty i naše obchodní partnery. Aktuálně připravujeme nový produkt, který uvedeme na trh v září. Detaily bych rád ponechal na oficiální představení této novinky.

Čím je pro vás spolupráce mezi Vaší společností a OVB specifická?

Cením si vzájemné spolupráce založené na otevřené komunikaci, opravdového zájmu a osobního nadšení poradců, které je znát z jejich práce.

Jak vnímáte pozici OVB na pojistném trhu?

OVB patří mezi naše nejvýznamnější zprostředkovatele. Z čeho máme radost je, že každý rok naši úspěšnou spolupráci potvrzuje stabilní růst produkce o desítky procent.

A jak za roky v oboru vnímáte obecně změny na pojistném trhu?

V oboru jsem pětadvacet let a celou dobu také znám a sleduji OVB. Pojišťovnictví, za ty roky prošlo obrovskou transformací. Produkty dostupné na českém trhu jsou svými parametry naprosto srovnatelné s tím, co nabízí evropský trh.

V čem je dle Vás výhoda OVB oproti jiným společnostem?

Pro mne je OVB stabilní nadnárodní společností s dlouholetou historií a zkušeností s trhem finančního poradenství. Svým spolupracovníkům poskytuje komfortní zázemí, a to se odráží ve výborných obchodních výsledcích. Naše obchodní partnerství budeme i nadále rozvíjet a společně pracovat na dalším zkvalitňování pojistných produktů a servisu.