Mario Freis

|

Jak podle vás jako CSO OVB Holding vypadá aktuální pozice OVB Česká republika?

OVB si v České republice v tvrdě konkurenčním prostředí v posledních letech výrazně upevnila pozici na trhu. S více než milionem klientů OVB formovala český trh nezávislého finančního poradenství jako nikdo jiný. Proto je důležité, abychom se soustředili na své silné stránky. Zde je třeba, abychom optimálně využívali hluboké znalosti trhu a blízkosti k našim klientům a žili podnikáním ve službách klientů. Přitom musíme ještě dále rozvíjet myšlenku kvality a zostřit své vnímání kvality. Základem obchodního modelu OVB je komplexní nezávislé finanční poradenství a budování široké struktury. 

Tomu je nadřazeno dosahování cílů a přání našich klientů. Budování přímé skupiny je elementární součástí našeho kariérního plánu a podporuje podnikání ve firmě OVB. To musíme dále rozvíjet. 

OVB je na českém trhu silná. Jaké faktory přispívají k tomu, aby se OVB v České republice v letošním nebo i v příštím roce opět rozjela na plné obrátky?

Z mého pohledu jsou důležité tři elementární faktory úspěchu. Za prvé naši vedoucí pracovníci vědí, jak můžeme vyškolit spolupracovníky, kteří jsou v oboru nováčky, aby se z nich stali úspěšní vedoucí a podnikatelé v oboru finančního zprostředkování. To je naše největší silná stránka a tím se odlišujeme od všech ostatních. 

Za druhé disponuje OVB Česká republika potenciálem v oblasti nových obchodů, který je na českém trhu z důvodu demografického vývoje stále ještě dostatečně velký, a také disponuje enormním potenciálem v práci s kmenem. 

A za třetí je zcela jasné, že každý jednotlivý vedoucí pracovník OVB Česká republika se na základě píle a vytrvalé tvrdé práce posouvá dále. Vedle využívání potenciálu spočívajícího ve vedení vedoucích pracovníků k tomu patří také tvrdý trénink. Neboť: Kde chybí um, nemá motivace šanci! 

Kde vidíte OVB Česká republika za deset let?

OVB Česká republika se bude v příštích 10 letech neustále zlepšovat. Naši ředitelé a vedoucí pracovníci výrazně posílí pozici OVB na českém trhu!

MARIO FREIS CSO OVB HOLDING AG

Rok narození: 1975 Jako prokurista a ředitel zahraniční divize nese Mario Freis od roku 2002 zodpovědnost za budování zahraničních společností. V roce 2010 se Mario Freis stal členem představenstva holdingu a měl nejprve zodpovědnost za OVB Allfinanz v zahraničí a evropský produktový management. Na počátku roku 2015 převzal zodpovědnost za všechny evropské společnosti, vzdělávání poradců a produktový management.