OVB FKT 2018

|

Již od osmé hodiny ranní, kdy se otevřely vstupní brány, začaly na již tradiční místo konání proudit davy natěšených spolupracovníků a zástupců partnerských společností, které čekal den plný zážitků a překvapení. Před otevřením hlavního sálu měli možnost navštívit Partnerský veletrh, kde na ně kromě vynikajícího občerstvení čekaly také stánky nejen nejrůznějších partnerských společností, ale i dva z řad „nováčků“ benefitního programu OVB.

Mezi největší atrakce bezesporu patřil simulátor nárazu při autonehodě, který přivezla společnost Generali. Neztratili se samozřejmě ani další partneři, kteří se snažili na své stánky přilákat spolupracovníky a odprezentovat jim novinky nebo zodpovědět všudypřítomné dotazy.

Samotná konference začala pár minut po desáté hodině. Pódiu dominovalo videomapingem ztvárněné číslo 25, které odkazovalo na již zmíněný milník, a dvě velkoplošné obrazovky. Na nich se jako první objevily tváře zemských ředitelů, kteří měli originální nástup. Také se jim za něj dostalo bouřlivých ovací z řad publika. Na pódiu se známým moderátorem pak zůstalo 5 zemských ředitelů, kteří byli úzce spjati se začátky působení společnosti a 2 ředitelé reprezentující nejmladší LD. Každý z nich pak dostal otázky ať již k historii budování OVB v ČR nebo k současnému návodu na úspěch v rekrutingu a výkonu.

Po zajímavých odpovědích přišli na pódium dva hlavní představitelé OVB Allfinanz CZ. Předseda představenstva a generální ředitel Miroslav Řezník a místopředseda představenstva zodpovědný za provoz a finance Pavel Manhalter. Jejich prezentace se nesla v duchu krátkého bilancování uplynulého období, o kterém z videa promluvili také zástupci vedení 11 partnerských společností, ale i s výrazným poselstvím k budoucímu potenciálu trhu a síle OVB a zmínění nejlepších v oblasti náboru a netto produkce. Prezentaci pak zakončili klíčovými oblastmi podpory pro rok 2018.

Před první přestávkou přišlo na řadu také první oceňování, a sice nejlepších spolupracovníků na každé pozici od GST výš.

Po obědě a další části partnerského veletrhu přišel na řadu Mario Freis, CEO OVB Holding AG, který se obrazově a slovním komentářem vrátil ke vzniku OVB v ČR. Následovala pasáž věnovaná strategii do roku 2022. Mario Freis si na pódium pozval také CMO OVB Holding AG Jürgena Kotullu, který poreferoval o připravovaném novém vizuálním stylu OVB, který je odpovědí na požadavky mladých generací, našich klientů i spolupracovníků. Závěrečné slovo patřilo znovu M. Freisovi, který motivačně pozval ty nejlepší, kteří se nominují na padesátiny OVB Evropa do kolínské Lanxess Arény. A pak už se jako na běžícím páse rozjelo oceňování a povyšování nejlepších z nejlepších. Jako první přišli na řadu milionáři, následně se dostali ke slovu povýšení RD Lukáš Kačmařík a Jan Radovský, které na pódiu vystřídala čtveřice nových BD. Zajímavým zpestřením bylo také vyhlášení partnerských anket Nejlepší produkt a Nejlepší servis, o jejichž vítězích rozhodovali přítomní v sále pomocí aplikace sli.do.

Po kávové pauze byli vyhlášeni nejlepší spolupracovníci z hlediska kvality a vlastního výkonu, dostalo se také na 16 nově povýšených BL, ocenili se nejaktivnější dárci krve v rámci interního projektu Daruj krev s OVB, účastníci Netto Clubu a došlo i na povýšení padesáti GST. Zbývalo tak už jen jediné – připravit sál na afterparty. Po rychlé přestavbě se na pódiu usadil DJ Petr Říbal, který rozehřál publikum pro hlavní hvězdu večera – vítěze kategorie Objev roku hudebních cen Český slavík 2017, kapelu Mirai. Ta během vystoupení, které trvalo něco málo přes hodinu, zahrála své největší hity jako Anděl, Cesta z města či tematickou Když nemůžeš, tak přidej… Po bouřlivém potlesku, improvizované autogramiádě a nezbytných selfie se na pódium vrátil DJ Petr Říbal, který bavil a hudbou provázel osazenstvo až do jedné hodiny ranní.